Pieter Flaton

Foto _pieter

Directeur Bureau
Pieter Flaton

“”


Over Pieter

Pieter is al 10 jaar werkzaam binnen de Fysiotherapie. Begonnen als administratief medewerker en manusje van alles. Daarna doorgegroeid tot praktijkmanager, en in deeltijd de opleiding Bedrijfskunde MER afgerond aan de Haagse Hogeschool.

In 2018 heeft Pieter de praktijk waar hij werkte overgenomen. Pieter is trotse vader van 2 jonge dochters en woont in Ypenburg. Naast het managen van zijn eigen praktijk is Pieter sinds september 2019 directeur van FysioGroep Haaglanden.

"Als niet- fysiotherapeut binnen de fysiotherapie heb ik een unieke positie. Enerzijds neem ik een stukje inhoud mee uit de werkervaring die

ik opdoe in de praktijk bijvoorbeeld over diagnosecodes, medische termininologie, declaraties en alle registraties en kwaliteitseisen. Anderzijds heb ik een meer neutrale en overkoepelende blik op mijn praktijk en het werkveld door de invloeden van mijn Bedrijfskunde achtergrond.

De verandering van de zorg waar FysioGroep Haaglanden voor staat zie ik als een enorme uitdaging, die ik graag aan ga met het bestuur en leden van FysioGroepHaaglanden."

.

“”