Over ons

Wie zijn we?

Wij zijn een coöperatie voor en door fysiotherapeuten: FysioGroep Haaglanden. Ons doel is: het verhogen van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg en het versterken van de positie van de fysiotherapeut in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Daarin trekken we samen op, want samen staan we sterker dan alleen!

Fysiotherapeuten voelen zich niet altijd ondernemer, maar zijn dit wel. Net als andere ondernemers hebben wij te maken met legio zaken die tijd, geld en energie kosten. Naast wat wij het liefste doen en het beste kunnen, nl. het behandelen van patiënten is dat bijv. het bijhouden van een degelijke praktijkadministratie, het aangaan van contracten met zorgverzekeraars, het doorvoeren van veranderende wet- en regelgeving in de praktijk, bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van ehealth, intervisie, audits, visitatie etc. etc. Daarnaast hebben we te maken met gemeentelijke ontwikkelingen als sociale wijkteams, communicatie met huisartsen, de specialisten in het ziekenhuis etc. etc.

Ben je er ook van overtuigd dat je niet altijd het wiel alleen hoeft uit te vinden? En denk je dat je meer kwaliteit kan bieden, als je bent aangesloten bij een groter geheel?
Groter, maar wel lokaal. FysioGroep Haaglanden heeft korte lijnen met alle relevante organisaties in de regio Den Haag en omstreken en heeft korte lijnen met de huisartsen, gemeente, specialisten in het ziekenhuis, Lijn 1, Stichting Transmurale Zorg, zorgverzekeraars etc.

Lees dan verder onder het kopje ‘lidmaatschap’.