Intervisie

Intervisie

FysioGroep Haaglanden verzorgt intervisie voor haar leden.

Voor wie

Fysiotherapeuten die deelnemen aan het KNGF-plusprogramma zijn verplicht om jaarlijks aan drie intervisiesessies deel te nemen. Voor niet-deelnemers die ingeschreven staan in het CKR, zijn deze sessies optioneel. Deelname wordt geaccrediteerd met zeven punten per jaar.

Voordelen
• FysioGroep Haaglanden verzorgt de indeling van jouw medewerkers in een intervisiegroep en koppelt deze aan een intervisie-coach.
• Je hoeft dus niet op zoek naar een collega praktijk die met jou de intervisie wil doen.
• Intervisie sessies vinden plaats op het kantoor van FysioGroep Haaglanden, en zijn dus altijd bij jou in de buurt.
• Er altijd een coach aanwezig. Indien de vaste coach verhinderd is, zorgen wij voor een vervanger.
• Wanneer een fysiotherapeut onverhoopt afwezig is, zorgen we binnen onze mogelijkheden naar een inhaal-oplossing zodat de extra vergoeding door Zilveren Kruis (€ 4,25 per zitting in 2017) niet in gevaar komt. Dit regelen wij zowel organisatorisch als administratief.

Kosten

FysioGroep Haaglanden kan de intervisie sessies aanbieden tegen een gunstige prijs van €150,- per deelnemer per jaar (vrijgesteld van BTW).

Waar?

De bijeenkomsten worden in principe op het kantoor van FysioGroep Haaglanden gehouden aan de Bink36 te Den Haag. De benodigde faciliteiten, alsmede verse koffie en thee zijn aanwezig.
Indien ruimte en faciliteiten hiervoor geschikt zijn, kan een intervisie sessie ook in één van de eigen praktijken plaats vinden.

Meer weten?

Stuur een e-mail via het contactformulier.