Aangescherpte maatregelen i.v.m. Corona

Op 23 maart j.l. zijn de adviezen m.b.t. Corona weer verder aangescherpt. Voor uw behandeling bij de fysiotherapeut houdt dit het volgende in:

1.       Fysiotherapie behandelingen vinden van 23 maart tot in ieder geval 6 april alleen doorgang via digitale media (beeldbellen of telefonisch) behandelen, verder niet.

2.       De enige uitzondering is wanneer er een absolute noodzaak is tot fysiek contact, omdat anders onomkeerbare schade voor de patient ontstaat.  Uw therapeut neemt dan de hierbij passende veiligheidsmaatregelen in acht.

3.       Mensen met gediagnostiseerde COVID-19 of met symptomen van de ziekte worden niet fysiek in behandeling genomen. Wel kan gebruik worden gemaakt van beeldbellen of telefoon.

In het uitzonderlijke geval dat voor optie 2, de noodzaak tot fysiek behandelen, is gekozen, gelden de volgende veiligheidsmaatregelen:

  • Houd 1 ½ meter afstand op het moment dat dit enigszins mogelijk is. Beperk in andere gevallen de tijd tot een minimum.  De therapeut draagt hierbij persoonlijke beschermingsmiddelen als masker, bril, handschoenen, schort .
  • Was voor en na de behandeling uw handen.
  • Geen handen geven.
  • Neem eigen handdoeken mee naar de behandeling

 

0 reacties op “Aangescherpte maatregelen i.v.m. CoronaAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *